Enkele ervaringen van onze klanten

"Bij organisaties waar service en klanttevredenheid hoog in het vaandel staat, staat Wens Business Events voorop in de rij. Met een uniek online registratietool nemen zij veel werk van mij over. - Copaco"


"Het was fantastisch! Wens Business, vervulde onze wensen...de organisatie van de trip was service -en klantgericht. Onderscheidend, persoonlijk en Unique, een krachtige combinatie, ga zo door!"


"Afgelopen jaar zijn wij met ABN AMRO voor het eerst met Wens op reis geweest en het was direct een onvergetelijke reis..."


"ATC TRUST "Het was genieten, onze hartelijke dank aan de hele organisatie!"


"Het was genieten, onze hartelijke dank aan de hele organisatie!"


"Wij gaan met BDO al 8 jaar met vol vertrouwen op reis met Wens Business Events."Details

U organiseert voor een kleine of grote groep mensen een reis en bent daarom verantwoordelijk. Zorg dat u op de hoogte bent van alle details, zoals de algemene voorwaarden behorende bij uw reservering.

Als u de verantwoording neemt om met een groep op pad te gaan, wilt u er zeker van zijn dat iedereen goed verzekerd is.  Daarom  adviseren wij u te controleren of alle deelnemers goed verzekerd op reis gaan. Samen met de Europeesche Verzekeringen adviseren wij u graag over de benodigde verzekeringen.