Enkele ervaringen van onze klanten

"Bij organisaties waar service en klanttevredenheid hoog in het vaandel staat, staat Wens Business Events voorop in de rij. Met een uniek online registratietool nemen zij veel werk van mij over. - Copaco"


"Het was fantastisch! Wens Business, vervulde onze wensen...de organisatie van de trip was service -en klantgericht. Onderscheidend, persoonlijk en Unique, een krachtige combinatie, ga zo door!"


"Afgelopen jaar zijn wij met ABN AMRO voor het eerst met Wens op reis geweest en het was direct een onvergetelijke reis..."


"ATC TRUST "Het was genieten, onze hartelijke dank aan de hele organisatie!"


"Het was genieten, onze hartelijke dank aan de hele organisatie!"


"Wij gaan met BDO al 8 jaar met vol vertrouwen op reis met Wens Business Events."Ons Team

 

Jeanet van der Vlugt
werkzaam sinds 2007

“Het komt uit het diepste van mijn tenen – als ik ergens voor ga, dan ga ik er ook voor!”

 

 

 

Kristel Heemskerk
werkzaam sinds 2008

“Leuk om in een team aan de slag te gaan, maar ik doe het ook om te kunnen winnen”

 

 

Henny Vlieger     
werkzaam sinds 2012

 

“Het gaat er gewoon om dat je later niet ergens spijt van kan hebben, doe de dingen die je wil doen en doe ze vandaag”

 

 

Helga van Dijk
werkzaam sinds 2016

“Geen doel is te ver als je plezier hebt in wat je doet”

 

 

 

Staschja Bruls
werkzaam sinds 2015

"A chain is only as strong as its weakest link"

 

 

Babette Cuppen
werkzaam sinds 2016

Coming together is a beginning, keeping together is progress, working together is succes (Henri Ford)

 

 

 

Julie
werkzaam sinds 2016

“quote Julie”

 

 

 

Marleen Kuit
werkzaam sinds 2016

“Leef je droom !”

 

 

 


 

 

Jeanet van der Vlugt
werkzaam sinds 2007

“Het komt uit het diepste van mijn tenen – als ik ergens voor ga, dan ga ik er ook voor!”

 

Ik ben een echte doorzetter en ik weet precies wat ik wil, zowel privé als zakelijk. En als ik het even niet weet dan heb ik de mensen dicht bij mij die me daarbij kunnen helpen. Het is erg prettig dat je om hulp kan vragen. Mijn drive zit ergens diep van binnen verstopt en uit zich elke dag. Dat had ik vroeger al, als ik een 9 had op school dan ging ik de volgende keer voor een 10. Ik hou van hard werken, maar ik ben geen workaholic. Work hard, play hard. Reizen, sporten, vrienden en mijn gezin zijn heel erg belangrijk. Je werkt om te leven, dat zouden veel meer mensen moeten doen. Mijn grootste wens is het oprichten van een eigen stichting. Het gaat heel erg goed met mij en ik wil daarom graag iets terug doen. Het liefste richt ik mijn eigen school op in Zuid-Oost Azie. Welvaren moet je delen.

Doordat ik zo goed weet wat ik wil heb ik vaak de neiging om direct te reageren op anderen. Ik heb geleerd om hier meer tijd voor te nemen. Ik probeer eerst een mening te vormen voordat ik me uit of op anderen reageer. Dat is iets wat ik als werkgever heel belangrijk vind. Er is bij mijn collega’s sprake van een wederzijds vertrouwen. Ik hecht veel waarde aan de mening van mijn collega’s en vraag ook regelmatig naar de mening van anderen. Ik werk graag samen met anderen die zich net zo inzetten als ik en ik complimenteer mijn collega’s daar ook regelmatig over. Ook dat zouden meer mensen moeten doen.

Ik ben gestart met Wens Business Events simpelweg omdat de vraag ernaar vanuit de zakelijke markt steeds groter werd. En als eigen baas mag ik het doen zoals ik het graag wil. Ik heb altijd een eigen visie gehad over hoe ik dit aan zou willen pakken en dit was mijn kans! Ik kon mijn eigen pad bewandelen en ik heb het met beide handen aangegrepen. Inmiddels is het uitgegroeid tot een jonge organisatie waar ik erg trots op ben en waar ik met heel veel plezier voor werk.

 

 


 

 

Kristel Heemskerk
werkzaam sinds 2008

“Leuk om in een team aan de slag te gaan, maar ik doe het ook om te kunnen winnen”

 

Ik ben heel erg sociaal en dat vind ik ook heel erg belangrijk. Ik ben geïnteresseerd in mensen en vind het ook belangrijk als anderen dat in mij zijn. Vriendschap is heel waardevol en is een belangrijke toevoeging aan je leven. Natuurlijk ook het gezin. Ik vind het heel erg belangrijk om die warmte om me heen te hebben, mensen bij wie ik mezelf kan zijn. Toch is het ook belangrijk om af en toe aan jezelf te denken, even alleen maar helemaal niks! Neem nou het tennissen, ik vind het super leuk om in een teamverband mijn hobby te kunnen beoefenen. Maar ik wil wel winnen!

Naast dat ik wel van een goede tegenstand hou, hou ik ook heel erg van goede humor. Ik ben altijd goed gehumeurd en enthousiast. Dat is ook een van de redenen waarom mijn collega’s mij waarderen. Ook omdat ik graag met anderen samenwerk. Ik voel me snel verantwoordelijk en vind het daarom ook belangrijk dat anderen tevreden zijn. Daarom vind ik mijn werk ook zo leuk, ik ben verantwoordelijk voor de organisatie van de reizen. Daarbij staan de wensen van de klant op nummer een! Mijn grootste wens is om nog een keer een mooie lange reis te maken. Dat hoeft niet een heel avontuur te zijn, maar wel genieten van de vrijheid en het los kunnen laten van de dagelijkse dingen.

Bij Wens Business Events heb ik de vrijheid om op alle niveaus mee te kunnen denken en te werken. Dat is dan ook de voornaamste reden voor mij om voor Wens Business Events te gaan werken. Ik ben echt betrokken met de klant en zijn reis van begin tot einde.  Mijn input wordt gewaardeerd en we werken heel nauw samen. Ik heb leuk contact met de klanten en kan mijn enthousiasme kwijt in de programma’s die we organiseren.

 

 


 

 

Henny Vlieger     
werkzaam sinds 2012
 

“Het gaat er gewoon om dat je later niet ergens spijt van kan hebben, doe de dingen die je wil doen en doe ze vandaag”

 

Accuraat, snel, betrouwbaar en sociaal, zo zou ik mijzelf omschrijven. Ik vind het heel erg belangrijk dat mensen op mij kunnen rekenen en ik kom dan ook mijn afspraken na. Ik doe de dingen zoals ik ze doe simpelweg omdat ik het leuk vind. Plezier is heel erg belangrijk, zowel zakelijk als privé. Ik doe alleen de dingen als ik mij er goed bij voel. Ik vind het fijn om het anderen naar hun zin te maken, ik ben er graag voor anderen. Misschien wel iets te veel, ik mag soms best iets meer aan mijzelf denken. En als ik mijzelf dan op nummer 1 zet, dan kan ik genieten van een heerlijk diner of een avondje theater afsluiten met een goed glas wijn.

Als perfectionist eis ik het beste van mijzelf, ik bepaal wat goed genoeg is. Dat is soms best lastig, maar gelukkig kan ik de mensen om mij heen af en toe om feedback vragen. Het is prettig om af en toe de bevestiging te krijgen dat je het ook echt goed doet. Als ik dat nodig heb, dan vraag ik daar ook naar. Collegialiteit vind ik het aller belangrijkste in mijn werk, dat is ook waarom mijn collega’s mij waarderen. Ze kunnen zichzelf zijn bij mij. Hoewel ik mijn eigen taken heb vind ik dat we het met z’n allen doen!

Ik ben gevraagd om voor Wens Business Events te komen werken en heb daar niet lang over na hoeven denken. Het product waar we mee werken spreekt mij enorm aan. Als ik het overnieuw had mogen doen, en ik heb absoluut geen spijt van het pad dat ik bewandeld heb, dan was ik in de reisbranche gaan werken. Het is een toch een prachtig product.

 

 


 

 

Helga van Dijk
werkzaam sinds 2016

“Geen doel is te ver als je plezier hebt in wat je doet”

Dat is wat ik belangrijk vind in mijn werk maar ook daar buiten. Als je geen plezier hebt in wat je doet zal het resultaat eronder lijden. Dus wat ik doe, daar ga ik met veel plezier vol voor.  

Ik ben vrolijk, betrouwbaar en met mijn inlevingsvermogen kan ik mij goed aanpassen aan verschillende doelgroepen. Met mijn doorzettingsvermogen zorg ik ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is en wil ik het andere naar hun zin maken.

 

Naast mijn werk  ben ik druk bezig met sporten en vrienden/ familie opzoeken. Sporten is echt een uitlaatklep, het geeft mij veel voldoening en ben erg competitief. Welke sport het ook is survivalrun, hardlopen, tennissen, klimmen, zeilen, bodypump enz., ik ga tot het uiterste.

Maar als het winterseizoen aanbreekt kan ik niet wachten om de sneeuw en de bergen weer te zien. Als skilerares en als afgestudeerd Sportmanager vind ik het daarom heerlijk dat ik tijdens mijn werk, met mijn liefde en passie voor de bergen en wintersport bezig kan zijn en met de klanten kan delen.

Ik zie mooie kansen bij Wens Business Events om mijzelf te ontwikkelen en samen met een team naar een doel toe te werken. Ik verheug mij er op dat ik bij het Wens Business team, een goede mix van gezelligheid, professionaliteit en kwaliteiten, ervoor mag zorgen dat de reis naar uw wens is.


 

 

Staschja
werkzaam sinds 2015

Skiën, reizen en muziek, dat zijn mijn passies. Enthousiast, positief en gedreven zijn woorden die mensen gebruiken om mij te omschrijven. Mijn positieve kijk op het leven, mijn doorzettingsvermogen en nuchterheid zorgen ervoor dat ik ga voor wat ik wil. Ik ga dan ook 100% voor de dingen waar ik in geloof, het is alles of niets. 

 

Een paar jaar geleden ben ik begonnen met alles te doen waarvan ik ooit dacht: dat lijkt me fantastisch. Na een half jaar Down Under (inclusief sky-dive) was het tijd voor een half jaar in de sneeuw in mijn geliefde Oostenrijk. Mijn volgende doel was snel duidelijk toen ik WBE hier leerde kennen: de reis die ik nu als chalethost verzorgde wilde ik organiseren. Want andere mensen zien genieten van dingen die jou gelukkig maken, is het mooiste wat er is.

"A chain is only as strong as its weakest link"

Dat is wat ik geleerd heb op de Hoge Hotelschool. Teamwork, elkaar beter maken en doen waar je goed in bent, dat zijn dingen die ik belangrijk vind in mijn team. Ik zorg er dan ook graag samen met alle Wens Business dames voor, dat jullie een topreis tegemoet gaan!

 

 


 

 

Babette
werkzaam sinds 2016

"Coming together is a beginning, keeping together is progress, working together is succes" (Henry Ford)

Teamplayer, sociaal en een doorzetter zijn een paar eigenschappen die mij het beste beschrijven. 
Een leuk team vind ik het aller belangrijkst. Het team moet enthousiast zijn over wat zij doen, de passie voor het vak met elkaar delen en natuurlijk elkaar helpen waar nodig. Laat dit nou precies de eigenschappen zijn van het team waar ik bij ben gekomen. 
Zoals ik al eerder zei heb ik doorzettingsvermogen, als ik ergens aan begin moet het ook echt af, ik moet mijn doel behalen. Zo zal ik dus alles uit de kast halen om te zorgen dat jullie reis tip top in orde is.  

Naast mijn werk besteed ik graag mijn tijd aan familie, vrienden en sporten. Gezellig met z’n allen eten, een uitje naar de stad en bootcamp is waar ik dan ook veel tijd in steek. 

Bij Wens Business krijg ik de kans om mensen te verblijden en tevreden te kunnen stellen met een mooie reis op maat. Dit is ook waarom ik zo enthousiast ben over het werk dat ik doe. Leuk contact en meedenken met de klant en ideeën delen om zo samen een reis te organiseren. Als de reis vervolgens succesvol verloopt geeft dat een enorme kick. 

Dat kan natuurlijk alleen met een fanatiek en gedreven team! 

 

 


 

 

Julie
werkzaam sinds 2016

“QUOTE”

TBA


 

 

Marleen Kuit
werkzaam sinds 2016

“Leef je droom !”

Enthousiast, doelgericht en gedreven, dat zijn eigenschappen die mij goed passen! Door mijn enthousiasme wordt het vooraf geplande doel vaak bereikt. Zowel privé als op werk haal ik graag alles eruit wat er in zit. Ik wist al vroeg dat ik iets in de reisbranche wilde gaan doen. Tijdens mijn HBO opleiding Toerisme Management heb ik stage gelopen in Mexico. Hierna ben ik dan ook gaan werken als stewardess zodat ik wat van de wereld kon zien! Daarna ben ik samen met mijn man lekker gaan backpacken door Austalie en Nieuw-Zeeland.

Op dit moment geniet ik naast mijn werk enorm van mijn gezin met mijn 3 mannen! Samen met elkaar (en familie en vrienden) er op uit gaan vind ik geweldig. Ik kan dan ook niet wachten om met elkaar op wintersport te gaan aankomend seizoen! Ik sport zelf graag, altijd al gedaan. En bij elk sportevenement zit ik aan de buis gekluisterd. Sport is mij met de paplepel ingegoten!

Wens business heeft een mooi en gaaf product waar je wel enthousiast van moet worden! Ik twijfelde dan ook geen moment toen ik de vacature op facebook voorbij zag komen.En na de gesprekken wist ik het helemaal zeker: hier wil ik werken! Met mijn jarenlange ervaring in het organiseren van groepsreizen op maat kom ik het team versterken. Het hele team is super enthousiast en samen gaan wij ervoor!