Enkele ervaringen van onze klanten

"Bij organisaties waar service en klanttevredenheid hoog in het vaandel staat, staat Wens Business Events voorop in de rij. Met een uniek online registratietool nemen zij veel werk van mij over. - Copaco"


"Het was fantastisch! Wens Business, vervulde onze wensen...de organisatie van de trip was service -en klantgericht. Onderscheidend, persoonlijk en Unique, een krachtige combinatie, ga zo door!"


"Afgelopen jaar zijn wij met ABN AMRO voor het eerst met Wens op reis geweest en het was direct een onvergetelijke reis..."


"ATC TRUST "Het was genieten, onze hartelijke dank aan de hele organisatie!"


"Het was genieten, onze hartelijke dank aan de hele organisatie!"


"Wij gaan met BDO al 8 jaar met vol vertrouwen op reis met Wens Business Events."Verzekeringen

Het is mogelijk om via ons onderstaande verzekeringen van Europeesche Verzekeringen af te sluiten. Wanneer u één of meerdere verzekering(en) via ons afsluit wordt er éénmalig
€ 3,50 poliskosten in rekening gebracht.


Groep annuleringsverzekering

In samenwerking met de Europeesche verzekeringen hebben wij een speciale groepsannuleringsverzekering samengesteld. Voor 5% van de reissom + 21% assurantiebelasting.


Standaard annuleringsverzekering

Met de standaard annuleringsverzekering van de Europeesche bent u goed verzekerd als u uw reis moet annuleren. Naast de kosten van de annulering zijn ook de kosten van de ongebruikte reisdagen verzekerd. De premie is 5,5% van de reissom + 21% assurantiebelasting.


Allrisk-annuleringsverzekering

Wanneer u de allrisk-annuleringsverzekering afsluit, kunt u niet alleen een beroep doen op de annuleringsredenen die in de voorwaarden van de standaard verzekering staan, maar mag u zelf bepalen om welke reden u niet op vakantie wilt. Bijvoorbeeld omdat uw beste vriend(in) ernstig ziek wordt, of als u toch die nieuwe baan of opdracht krijgt en snel moet beginnen. U krijgt voor deze extra annuleringsredenen dan 75% van je annuleringskosten vergoed. Raadpleeg de voorwaarden voor de uitzonderingen. De premie is 7,0% van de reissom + 21% assurantiebelasting.


Reisverzekering

Wij kunnen tot een dag voor vertrek voor u een reisverzekering afsluiten. De kosten bedragen € 2,95 p.p.p.d. Dit is de reisverzekering comfort incl: geneeskundige kosten, personenhulp, bagage, ongevallen en skiën/snowboarden.

Schade Logies Verblijven

Deze verzekering dekt de schade, wanneer u tijdens uw verblijf per ongeluk iets beschadigt in het chalet, hotel of appartement. Dit geldt voor een bedrag vanaf € 25,00 tot maximaal € 2.500,00 per verblijf. De premie voor deze verzekering is: 1,5% van de accommodatieprijs + 21% assurantiebelasting.


De annuleringsverzekering dient 7 dagen na de boekingsbevestiging afgesloten te worden. Sluit u de annuleringsverzekering op een later af dan worden bestaande ziekten, blessures etc. uitgesloten. Wij bieden uw groep ook de mogelijkheid om zich individueel via het registratiesysteem bij ons te verzekeren, reis- en/of annuleringsverzekering. In de bijlage treft u meer informatie omtrent onze verzekeringen.

Algemene voorwaarden Europeesche Groepsannuleringsverzekering

Algemene informatie Europeesche annuleringsverzekering + all risk