Enkele ervaringen van onze klanten

"Bij organisaties waar service en klanttevredenheid hoog in het vaandel staat, staat Wens Business Events voorop in de rij. Met een uniek online registratietool nemen zij veel werk van mij over. - Copaco"


"Het was fantastisch! Wens Business, vervulde onze wensen...de organisatie van de trip was service -en klantgericht. Onderscheidend, persoonlijk en Unique, een krachtige combinatie, ga zo door!"


"Afgelopen jaar zijn wij met ABN AMRO voor het eerst met Wens op reis geweest en het was direct een onvergetelijke reis..."


"ATC TRUST "Het was genieten, onze hartelijke dank aan de hele organisatie!"


"Het was genieten, onze hartelijke dank aan de hele organisatie!"


"Wij gaan met BDO al 8 jaar met vol vertrouwen op reis met Wens Business Events."Wie zijn wij?

Passie voor ons werk, flexibiliteit en grenzeloos enthousiasme, dat zijn basis eigenschappen die wij allemaal beheersen. Voeg daar aan toe "klant is koning", vleugje humor en een gezonde winners mentaliteit en je heb een geweldig team waar wij al 10 jaar lang met veel plezier mee werken.

Het team

Jeanet van der Vlugt
werkzaam sinds 2007

“Het komt uit het diepste van mijn tenen – als ik ergens voor ga, dan ga ik er ook voor!”

 

 

 

Kristel Heemskerk
werkzaam sinds 2008

“Leuk om in een team aan de slag te gaan, maar ik doe het ook om te kunnen winnen”

 

 

Helga van Dijk
werkzaam sinds 2016

“Geen doel is te ver als je plezier hebt in wat je doet”

 

 


 

 

Jeanet van der Vlugt
werkzaam sinds 2007

“Het komt uit het diepste van mijn tenen – als ik ergens voor ga, dan ga ik er ook voor!”

 

Ik ben een echte doorzetter en ik weet precies wat ik wil, zowel privé als zakelijk. En als ik het even niet weet dan heb ik de mensen dicht bij mij die me daarbij kunnen helpen. Het is erg prettig dat je om hulp kan vragen. Mijn drive zit ergens diep van binnen verstopt en uit zich elke dag. Dat had ik vroeger al, als ik een 9 had op school dan ging ik de volgende keer voor een 10. Ik hou van hard werken, maar ik ben geen workaholic. Work hard, play hard. Reizen, sporten, vrienden en mijn gezin zijn heel erg belangrijk. Je werkt om te leven, dat zouden veel meer mensen moeten doen. Mijn grootste wens is het oprichten van een eigen stichting. Het gaat heel erg goed met mij en ik wil daarom graag iets terug doen. Het liefste richt ik mijn eigen school op in Zuid-Oost Azie. Welvaren moet je delen.

Doordat ik zo goed weet wat ik wil heb ik vaak de neiging om direct te reageren op anderen. Ik heb geleerd om hier meer tijd voor te nemen. Ik probeer eerst een mening te vormen voordat ik me uit of op anderen reageer. Dat is iets wat ik als werkgever heel belangrijk vind. Er is bij mijn collega’s sprake van een wederzijds vertrouwen. Ik hecht veel waarde aan de mening van mijn collega’s en vraag ook regelmatig naar de mening van anderen. Ik werk graag samen met anderen die zich net zo inzetten als ik en ik complimenteer mijn collega’s daar ook regelmatig over. Ook dat zouden meer mensen moeten doen.

Ik ben gestart met Wens Business Events simpelweg omdat de vraag ernaar vanuit de zakelijke markt steeds groter werd. En als eigen baas mag ik het doen zoals ik het graag wil. Ik heb altijd een eigen visie gehad over hoe ik dit aan zou willen pakken en dit was mijn kans! Ik kon mijn eigen pad bewandelen en ik heb het met beide handen aangegrepen. Inmiddels is het uitgegroeid tot een jonge organisatie waar ik erg trots op ben en waar ik met heel veel plezier voor werk.

 

 


 

 

Kristel Heemskerk
werkzaam sinds 2008

“Leuk om in een team aan de slag te gaan, maar ik doe het ook om te kunnen winnen”

 

Ik ben heel erg sociaal en dat vind ik ook heel erg belangrijk. Ik ben geïnteresseerd in mensen en vind het ook belangrijk als anderen dat in mij zijn. Vriendschap is heel waardevol en is een belangrijke toevoeging aan je leven. Natuurlijk ook het gezin. Ik vind het heel erg belangrijk om die warmte om me heen te hebben, mensen bij wie ik mezelf kan zijn. Toch is het ook belangrijk om af en toe aan jezelf te denken, even alleen maar helemaal niks! Neem nou het tennissen, ik vind het super leuk om in een teamverband mijn hobby te kunnen beoefenen. Maar ik wil wel winnen!

Naast dat ik wel van een goede tegenstand hou, hou ik ook heel erg van goede humor. Ik ben altijd goed gehumeurd en enthousiast. Dat is ook een van de redenen waarom mijn collega’s mij waarderen. Ook omdat ik graag met anderen samenwerk. Ik voel me snel verantwoordelijk en vind het daarom ook belangrijk dat anderen tevreden zijn. Daarom vind ik mijn werk ook zo leuk, ik ben verantwoordelijk voor de organisatie van de reizen. Daarbij staan de wensen van de klant op nummer een! Mijn grootste wens is om nog een keer een mooie lange reis te maken. Dat hoeft niet een heel avontuur te zijn, maar wel genieten van de vrijheid en het los kunnen laten van de dagelijkse dingen.

Bij Wens Business Events heb ik de vrijheid om op alle niveaus mee te kunnen denken en te werken. Dat is dan ook de voornaamste reden voor mij om voor Wens Business Events te gaan werken. Ik ben echt betrokken met de klant en zijn reis van begin tot einde.  Mijn input wordt gewaardeerd en we werken heel nauw samen. Ik heb leuk contact met de klanten en kan mijn enthousiasme kwijt in de programma’s die we organiseren.

 

 


 

 

Helga van Dijk
werkzaam sinds 2016

“Geen doel is te ver als je plezier hebt in wat je doet”

Dat is wat ik belangrijk vind in mijn werk maar ook daar buiten. Als je geen plezier hebt in wat je doet zal het resultaat eronder lijden. Dus wat ik doe, daar ga ik met veel plezier vol voor.  

Ik ben vrolijk, betrouwbaar en met mijn inlevingsvermogen kan ik mij goed aanpassen aan verschillende doelgroepen. Met mijn doorzettingsvermogen zorg ik ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is en wil ik het andere naar hun zin maken.

 

Naast mijn werk  ben ik druk bezig met sporten en vrienden/ familie opzoeken. Sporten is echt een uitlaatklep, het geeft mij veel voldoening en ben erg competitief. Welke sport het ook is survivalrun, hardlopen, tennissen, klimmen, zeilen, bodypump enz., ik ga tot het uiterste.

Maar als het winterseizoen aanbreekt kan ik niet wachten om de sneeuw en de bergen weer te zien. Als skilerares en als afgestudeerd Sportmanager vind ik het daarom heerlijk dat ik tijdens mijn werk, met mijn liefde en passie voor de bergen en wintersport bezig kan zijn en met de klanten kan delen.

Ik zie mooie kansen bij Wens Business Events om mijzelf te ontwikkelen en samen met een team naar een doel toe te werken. Ik verheug mij er op dat ik bij het Wens Business team, een goede mix van gezelligheid, professionaliteit en kwaliteiten, ervoor mag zorgen dat de reis naar uw wens is.