Laat je verassen door het prachtige landschap met de bossen, vele riviertjes en kleine dorpjes van de Belgische Ardennen. Natuurliefhebbers, sportievelingen, cultuurzoekers of mensen die gewoon willen genieten van de rust in één van de mooiste streken van Europa kunnen hier hun hart ophalen. Naast de rijke geschiedenis, die vandaag de dag
nog goed terug te zien is aan de indrukwekkende kastelen, heeft de Ardennen zich ook op culinair vlak op de kaart gezet. Lekkernijen als gerookte ham, worst, eendenlever en natuurlijk heerlijk Belgisch trappistenbier mag zeker niet ontbreken tijdens een bezoek aan deze groene streek.

Actieve Ardennen - Geïnspireerd?

Actieve Ardennen - Geïnspireerd?


Wat wij vinden dat jij niet mag missen in de Ardennen:
  • Mountainbike tocht
  • Highland games
  • Kook workshop in eigen huis
  • Diner in Tipitent
  • Paintball in het bos
  • Raften
  • Bierproeverij
  • Abseilen
  • BBQ
  • Orientatie loop

Incentive Ardennen

Zo nu en dan is het belangrijk om er even tussenuit te gaan. Het dagelijks leven kan voor een hoop druk zorgen en juist daarom is het belangrijk om even goed tot rust te komen. Mocht u de eigenaar zijn van een onderneming, dan kan het ook een goed idee zijn om een bedrijfsuitje te organiseren. Een mooi voorbeeld van een bedrijfsuitje dat steeds vaker wordt georganiseerd is een bedrijfsuitje in de Ardennen. Mocht u een incentive Ardennen willen organiseren, dan kunt u ons hiervoor inschakelen. Wij zullen er namelijk alles aan doen om u zo goed mogelijk te helpen. Dit doet wij al jarenlang en met de nodige kennis en ervaring zorgen wij ervoor dat alles zo goed mogelijk wordt geregeld.

Waarom een teamuitje in de Ardennen

Een teamuitje in de Ardennen biedt de nodige voordelen. In de eerste plaats is het gewoon ontzettend leuk. Echter is dit niet de enige reden om zo'n bedrijfsuitje te organiseren. In de Ardennen kunt u zeer veel activiteiten ondernemen en dit kan een bijdrage leveren aan de sfeer bij u op kantoor. Veel bedrijven die naar de Ardennen gaan, gaan hier naar toe om aan teambuilding te doen. Echter kunt u ook prima een bezoek brengen aan de Ardennen op het moment dat u een echte natuurliefhebber bent. U treft hier namelijk prachtig landschap met bossen. Ook kunt u prima een bezoek brengen aan de Ardennen als u wilt genieten van de rust in een van de mooiste streken van Europa. Bent u een sportief persoon? Ook dan komt u aan uw trekken in de Ardennen. U kunt hier namelijk deelnemen aan erg veel sportieve activiteiten

In de Ardennen is voldoende te beleven

Vraagt u zich af welke activiteiten u in de Ardennen allemaal kunt ondernemen, dan vertellen wij u hier graag meer over. Feit is namelijk dat er in de Ardennen meer dan genoeg te doen is. Zo kunt u hier met uw hele team mountainbiken, een kookworkshop in eigen huis volgen, raften en een bezoek brengen aan een bierproeverij. Ook kunt u hier abseilen, lekker barbecueën of kiezen voor een oriëntatieloop. Feit is dat dit activiteiten zijn die u samen met uw collega's onderneemt en dat zorgt ervoor dat iedereen elkaar beter leert kennen en er een hechte band ontstaat.

Een bedrijfsuitje als beloning

Wanneer u een incentive in de Ardennen organiseert voor uw personeel, dan is de kans groot dat men dit absoluut zal waarderen. Een weekend naar de Ardennen kan absoluut gezien worden als een mooie beloning. Mochten bepaalde prestaties zijn behaald en bent u blij met uw personeel, dan is dit zeker een hele mooie mogelijkheid.

Incentive reis Ardennen met Wens Business Events

Mocht u samen met uw collega's een bezoek willen brengen aan de Ardennen en wilt u hier actieve activiteiten ondernemen, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u namelijk graag met het organiseren van uw incentive in de Ardennen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u vragen, vraag dan vrijblijvend een offerte op.

Social media

Klantenservice

035 303 55 55
info@wbe-incentives.nl
© 2023
build by Mega Bite