Rome, de stad die op je bucketlist moet staan! De stad ademt historie, elke hoek en plein herbergt een schat aan eeuwenoude gebouwen. In deze stad raak je dus nooit uitgekeken. Verken Rome te voet, op de fiets, op de Vespa of per oldtimer. Laat je verrassen door het al meer dan 130-jaar oude gelato recept in de oudste ijswinkel van Italië! Slenter door de rustige straatjes van de nog onontdekte wijk Trastevere. Vergeet natuurlijk niet te genieten van de overheerlijke pizza's!
 

Charmant Rome - Geïnspireerd?

Charmant Rome - Geïnspireerd?


Wat wij vinden dat jij niet mag missen in Rome: 
 • Bezoek de wijk Trastevere
 • Kijk door een geheim sleutelgat naar de Sint Pieter
 • Proef de heerlijke Italiaanse ijssmaken 
 • Maak je kleingeld op bij de Trevifontein
 • Raft op de Tiber
 • Speel Gladiator voor een dag
 • Doe een pasta-workshop 
 • Maak een oldtimer tour met aansluitend een Italiaanse picknick 

Incentive Rome

Een incentive reis naar Rome is de ideale manier om uw medewerkers te belonen voor hun harde werk en inzet. Het is een topbestemming voor incentive reizen. Er is voor ieder wat wils. Hierdoor kunnen we een fantastisch programma voor u samenstellen. Heerlijk Italiaans eten, prachtige architectuur en rijke historie. Rome heeft het allemaal. Wilt u de teambuilding een boost geven en uw medewerkers bedanken voor de behaalde resultaten? Wij organiseren al ruim 15 jaar zeer geslaagde incentive reizen voor uiteenlopende klanten. We ontzorgen, van briefing tot de uitvoering.

Incentive reis Rome

Een incentive reis naar Rome is echt een aanrader, het is dé manier waarop collega's elkaar buiten kantoortijden om beter kunnen leren kennen. Het draagt onder andere bij aan het groepsgevoel en de betrokkenheid. Dankzij onze brede kennis en ervaring op het gebied van het organiseren van incentive reizen, gaat niets ons te ver. Wat uw wens ook is, u kunt al uw ideeën bij ons neerleggen. In samenspraak met u geven we invulling aan het programma van de incentive reis naar Rome. We hebben door de jaren heen verschillende incentives voor uiteenlopende klanten zoals ABN AMRO, NS Stations en Accenture georganiseerd. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Plan dan vrijblijvend een adviesgesprek in. Onze specialisten doen u graag een passend voorstel op basis van uw wensen, voorkeuren en budget

Zakelijke groepsreis Rome

Tijdens een zakelijke groepsreis naar Rome leer je mensen met wie je dagelijks werkt toch op een andere manier kennen. Een goed georganiseerde incentive reis naar Rome verbindt en heeft een goede invloed op de samenwerking. Bleven, ervaren en ontdekken daar is waar het om gaat. Rome biedt geweldige activiteiten en bezienswaardigheden. U kunt uw medewerkers inspireren, motiveren en belonen door het organiseren van een zakelijke groepsreis naar Rome. Ons team doet er alles aan om een belevenis te creëren waar uw medewerkers nog jaren over zullen napraten. Waarom u voor Wens Business Events moet kiezen:

Mogelijkheden incentive organiseren naar Rome

U visie en wensen voor de Incentive naar Rome vertalen wij graag naar een creatief en uniek voorstel. Wij organiseren gegarandeerd een fantastische incentive reis naar Rome die bij uw organisatie past. Laat u verrassen door ons voorstel en neem gerust contactmet ons op via mail, app, telefoon of stuur ons een offerteaanvraag.

 • Vanaf moment van aanvraag nemen wij u alle zorgen uit handen
 • Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring in het organiseren van evenementen en kunnen u dan ook zeer goed informeren en adviseren
 • Het team achter Wens Business heeft een “hands on” mentaliteit
 • U kunt gratis gebruik maken van ons online deelnemersregistratie systeem, weg met lijstjes en Excel documenten, maar online registreren. Snel, makkelijk en efficiënt.
 • Natuurlijk staan wij jullie graag ook tijdens het event bij, wij zorgen van begin tot eind dat alles tot in de puntjes geregeld is, voor minder gaan wij niet!
 • Individuele online betaalmodule, zodat desgewenst elke deelnemer zelf direct zijn of haar (eigen) bijdrage kan voldoen.
Social media

Klantenservice

035 303 55 55
info@wbe-incentives.nl
© 2023
build by Mega Bite