Berlijn kent vele gezichten; in de stad komen design, mode, kunst, architectuur, historie en muziek samen. Berlijn staat daarom ook wel bekend als een hippe en trendzettende stad!
Een van de grootste vlooienmarkten is op het Mauerpark, bezoek deze op zondag om 15.00 uur om een heuse karoake-belevenis te ervaren. Daarnaast is Markthalle IX een uitgelezen kans om de culinaire kant van Berlijn te ontdekken!

Hip Berlijn - Geïnspireerd?

Hip Berlijn - Geïnspireerd?


Wat wij vinden dat jij niet kan missen in Berlijn:
 • Graffiti workshop 
 • Ontdek de stad op een ander niveau, namelijk in de Reichstag
 • Berlijnse muur
 • Waterfiets huren bij het Insel der Jugend 
 • Bezoek aan het Olympisch stadion
 • Duik in het verleden onder de begeleiding van een ervaren gids
 • Koffie-proeverij 
 • Niet vergeten curryworst te eten!

Incentive Berlijn

Als je aan mode, kunst, historie en muziek denkt, denk je aan Berlijn. Deze hippe en trendy stad is een populaire bestemming. Het is de ultieme bestemming voor een incentive reis. Wilt u een volledig verzorgde incentive reis naar Berlijn organiseren voor uw medewerkers? Wij organiseren met veel enthousiasme een indrukwekkende incentive naar Berlijn voor uw team, afdeling of organisatie. Bent u benieuw naar de mogelijkheden? Vraag dan vandaag nog vrijblijvend een offerte aan. Ons team geeft graag vorm aan u incentive reis naar Berlijn. Met meer dan 15 jaar ervaring weten wij als geen ander hoe je een geslaagde incentive reis naar Berlijn organiseert. Bent u benieuwd naar de klantenervaringen? Lees dan de ervaringen van onze klanten!

Incentive reis Berlijn organiseren

Een incentive reis Berlijn is een unieke manier waarop u kunt werken aan de teambuilding en uw waardering kunt uitspreken naar uw medewerkers. Wij zorgen ervoor dat uw medewerkers zorgeloos kunnen genieten van een incentive reis naar Berlijn. Ons doel: het creëren van een onvergetelijke belevenis. Jaarlijks organiseren wij verschillende incentives voor uiteenlopende klanten zoals ABN AMRO, NS Stations en Accenture en meer. Wilt u ook een incentive reis naar Berlijn organiseren voor uw organisatie? Onze specialisten staan voor u klaar om met veel aandacht een geweldige incentive reis naar Berlijn te organiseren voor uw team, afdeling of organisatie. We vertellen u graag meer over onze succesvolle werkwijze. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Plan dan vrijblijvend een adviesgesprek in. We doen u graag een passend voorstel voor een incentive Berlijn op basis van uw wensen en voorkeuren.

Zakelijke groepsreis Berlijn

Stap voor stap geven wij vorm aan een zakelijke groepsreis naar Berlijn op maat. Wij zijn een expert in het ontwikkelen en realiseren van een fantastische zakelijke groepsreis naar Berlijn. Van briefing tot aan evaluatie, wij nemen het totale proces voor u uit handen. Waarom u voor Wens Business Events kiest:

Mogelijkheden incentive organiseren naar Berlijn

Bent u enthousiast geworden en lijkt het u een goed idee om een incentive naar Berlijn te organiseren? Neem dan gerust contactmet ons op via mail, app, telefoon of stuur ons een offerteaanvraag. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en over wat wij voor u kunnen betekenen.

 • Vanaf moment van aanvraag nemen wij u alle zorgen uit handen
 • Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring in het organiseren van evenementen en kunnen u dan ook zeer goed informeren en adviseren
 • Het team achter Wens Business heeft een “hands on” mentaliteit
 • U kunt gratis gebruik maken van ons online deelnemersregistratie systeem, weg met lijstjes en Excel documenten, maar online registreren. Snel, makkelijk en efficiënt.
 • Natuurlijk staan wij jullie graag ook tijdens het event bij, wij zorgen van begin tot eind dat alles tot in de puntjes geregeld is, voor minder gaan wij niet!
 • Individuele online betaalmodule, zodat desgewenst elke deelnemer zelf direct zijn of haar (eigen) bijdrage kan voldoen.
Social media

Klantenservice

035 303 55 55
info@wbe-incentives.nl
© 2023
build by Mega Bite