IJsland is uniek en kan met geen enkele andere bestemming vergeleken worden. Dit eiland, gelegen in de Atlantische Oceaan, is vergeven van het mooiste natuurlijk schoon. De vele nationale parken zijn zeker een bezoek waard. Door de vaak onverharde en ruige wegen is een 4 x 4 auto een vereiste om je een weg te banen door dit verrassende en bijna onwerkelijke landschap. De waanzinnige watervallen, de natuurlijke warmwaterbronnen, gletsjers en geisers zijn een ware show van Moeder Natuur. Verruil ook eens de 4 x 4 voor een stoere raft en bekijk het land vanaf het water. Een echte aanrader!
 

Indrukwekkend IJsland - Geïnspireerd?

Indrukwekkend IJsland - Geïnspireerd?


Wat wij vinden dat jij niet mag missen in IJsland: 
 • Bezoek een van de luxueuze warmwaterbronnen en kom tot rust
 • Wandel langs de sprookjesachtige Fjaoragljufur kloof
 • Laat je verassen door het zwarte strand van Vik en de dramatsiche rotsen 
 • Baan je een weg door de ijsgrotten van de Vatnajokull gletsjer 
 • Ontdek het schiereiland Snaefellsnes met de hoge kliffen, lavavelden en vulkanen
 • Zie de indrukwekkende ijsrotsen van gletsjermeer Jokulsarlon

Incentive IJsland

Een incentive reis naar IJsland met u organisatie? Wij organiseren al ruim 15 jaar met veel plezier en passie volledig verzorgde incentive reizen naar IJsland. Met een incentive IJsland kunt uw medewerkers bijzondere teambuilding aanbieden. IJsland is een spectaculaire bestemming, enorme meren, gletsjers, spuitende geisers… Een bezoek aan IJsland staat gelijk aan een onvergetelijke ervaring. Er valt veel te zien, te ontdekken en te beleven. Het is de ultieme incentive om uw medewerkers te bedanken voor hun inzet en de behaalde resultaten. Bent u benieuwd hoe onze klanten hun incentive IJsland hebben beleeft? Lees dan de ervaringen van onze klanten!

Incentive reis IJsland organiseren

IJsland is vergeven van natuurlijk schoon. U kunt de luxueuze warmtebronnen bezoeken, indrukwekkende ijsrotsen bewonderen en nog veel meer. Een incentive IJsland is echt een aanrader. Jaarlijks organiseren wij verschillende incentives voor uiteenlopende klanten zoals ABN AMRO, NS Stations en Accenture en meer. Wilt u ook een incentive reis IJsland organiseren voor uw organisatie? Ons team staat voor u klaar om met veel aandacht een indrukwekkende incentive reis naar IJsland te organiseren voor uw team, afdeling of organisatie. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Wilt u sparren over de mogelijkheden of meer weten over onze werkwijze? Plan dan vrijblijvend een adviesgesprek in. Onze specialisten bespreken graag uw wensen voor een incentive naar IJsland.

Zakelijke groepsreis IJsland

Wens Business Events organiseert al jaren incentives op maat naar verschillende bestemmingen. Persoonlijke aandacht staat bij ons centraal. Op basis van de wensen en voorkeuren van de klant maken we een uniek en passend voorstel voor een zakelijke groepsreis naar IJsland. Wij zorgen ervoor dat u van briefing tot en met de uitvoering ontzorgd wordt. Wij werken dan ook altijd vanuit het oogpunt van de klant. Hieronder leest u waarom u voor Wens Business Events moet kiezen.

Mogelijkheden incentive organiseren naar IJsland

Een incentive organiseren naar IJsland is een leuke manier om aan de teambuildig te werken en uw medewerkers te belonen voor hun harde werk. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contactmet ons op via mail, app, telefoon of stuur ons een offerteaanvraag.

 • Vanaf moment van aanvraag nemen wij u alle zorgen uit handen
 • Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring in het organiseren van evenementen en kunnen u dan ook zeer goed informeren en adviseren
 • Het team achter Wens Business heeft een “hands on” mentaliteit
 • U kunt gratis gebruik maken van ons online deelnemersregistratie systeem, weg met lijstjes en Excel documenten, maar online registreren. Snel, makkelijk en efficiënt.
 • Natuurlijk staan wij jullie graag ook tijdens het event bij, wij zorgen van begin tot eind dat alles tot in de puntjes geregeld is, voor minder gaan wij niet!
 • Individuele online betaalmodule, zodat desgewenst elke deelnemer zelf direct zijn of haar (eigen) bijdrage kan voldoen.
Social media

Klantenservice

035 303 55 55
info@wbe-incentives.nl
© 2023
build by Mega Bite