Goed beter best, hoogste mooiste beste! Dat is Dubai! Het is de snelstgroeiende metropool en maakt op iedere bezoeker enorm veel indruk! Het onmogelijke wordt mogelijk gemaakt, Dubai is daarom een perfecte incentive bestemming. Dubai is luxe met haar  prachtige bouwwerken, de extreme luxe en het uitzonderlijke eten.  Dubai inspireert... Groot voordeel, de luxe is hier nog betaalbaar. Doordat er veel aanbod is op het gebied van luxe verblijf je hier tegen aantrekkelijke prijzen in de beste hotels. Een incentive naar Dubai  is een gegarandeerd succes!

Luxueus Dubai - Geïnspireerd?

Luxueus Dubai - Geïnspireerd?


Wat wij vinden dat jij niet mag missen in Dubai:
• Woestijnsafari met 4 x 4 Jeeps
• Fietsen op Palm Island
• Ballonvaart over de woestijn
• Geloof het of niet, skiën!
• Lunchen in een 7-sterren hotel. Hoezo decadent?
• Zelf krab vangen met een prikstok en zaklamp
• Varen in een ‘Dhow’

 

Incentive Dubai

Wilt u een incentive naar Dubai organiseren voor uw medewerkers? De snelgroeiende metropool maakt op iedere bezoeker veel indruk. Wens Business Events organiseert al jarenlang met succes verschillende incentive reizen naar Dubai. Dit doen wij voor zowel kleine als grote bedrijven. Van een woestijnsafari tot een ballonvaart boven de woestijn en van varen in een 'Dhow' tot aan lunchen in een 7-sterren hotel. Het kan allemaal in het luxueuze Dubai. Wilt u weten hoe we uw medewerkers kunnen verrassen met een incentive naar Dubai? Vraag dan vandaag nog vrijblijvend een offerte aan. Wij organiseren met veel aandacht de meest indrukwekkende incentive reizen. Bent u benieuwd hoe anderen de incentive reizen hebben ervaren? Lees dan de ervaringen van onze klanten!

Incentive reis Dubai organiseren

Een incentive reis naar Dubai met uw organisatie is een originele manier om uw medewerkers te vieren. Dubai is dé bestemming voor een onvergetelijke zakelijke groepsreis. Jaarlijks organiseren wij verschillende incentives voor uiteenlopende klanten zoals ABN AMRO, NS Stations en Accenture en meer. Een incentive Dubai is de ideale manier om te werken aan de teambuilding. U kunt uw medewerkers letterlijk en figuurlijk in het zonnetje zetten. Wilt u ook een incentive reis Dubai organiseren voor uw organisatie? Wij organiseren moeiteloos een fantastische beloningsreis naar Dubai voor uw team, afdeling of organisatie. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Plan dan vrijblijvend een adviesgesprek in. We horen graag wat uw wensen zijn. Bovendien vertellen wij graag meer over onze unieke werkwijze.

Zakelijke groepsreis Dubai

Wens Business Events is dé incentive specialist, wij organiseren met veel liefde een zakelijke groepsreis naar Dubai. Geloof ons: een incentive naar Dubai is een gegarandeerd succes! is Wilt u uw medewerkers belonen met een onvergetelijke ervaring? We vertellen u graag waarom u het organiseren van een incentive Dubai het beste aan ons kunt overlaten.

Mogelijkheden incentive organiseren naar Dubai

Verrassen, verblijden, belonen… wat uw doel ook is, met een incentive naar Dubai maakt u het waar. Wij organiseren met veel aandacht en passie een onvergetelijke incentive naar Dubai. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Neem gerust contactmet ons op via mail, app, telefoon of stuur ons een offerteaanvraag.

  • Vanaf moment van aanvraag nemen wij u alle zorgen uit handen
  • Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring in het organiseren van evenementen en kunnen u dan ook zeer goed informeren en adviseren
  • Het team achter Wens Business heeft een “hands on” mentaliteit
  • U kunt gratis gebruik maken van ons online deelnemersregistratie systeem, weg met lijstjes en Excel documenten, maar online registreren. Snel, makkelijk en efficiënt.
  • Natuurlijk staan wij jullie graag ook tijdens het event bij, wij zorgen van begin tot eind dat alles tot in de puntjes geregeld is, voor minder gaan wij niet!
  • Individuele online betaalmodule, zodat desgewenst elke deelnemer zelf direct zijn/haar (eigen) bijdrage kan voldoen.
Social media

Klantenservice

035 303 55 55
info@wbe-incentives.nl
© 2023
build by Mega Bite