De nog redelijk onbekende Mediterrane stad Valencia verrast je iedere keer weer! Valencia staat niet alleen bekenend om haar zon, zee en strand. De stad kent ook een prachtige cultuur, gastronomie en veel verschillende vertakkingen van sport.
Je kan in een middag zelf leren zeilen op een zeilboot en aan een regatta deelnemen op de wateren van de voormalige America´s Cup. Of gewoon heerlijk genieten van het leven op zee met een sportieve catamaran; alles is mogelijk!

Veelzijdig Valencia - Geïnspireerd?

Veelzijdig Valencia - Geïnspireerd?


Wat wij vinden dat jij niet kan missen in Valencia:
  • Tapas tour door de oude stad
  • Dineren of een privé feest in de Los Toros in het Palau Les Arts
  • Fietstour door de stad
  • Proef een koele Horchata met een Farton 
  • Exclusieve rondleiding door Mestalla Stadion
  • Kookworkshop paella maken
  • Catamaran zeilen en een adrenalinestoot krijgen op een regatta!

Incentive Valencia

Wie wil er nou niet naar het mooie en warme Spanje? Met een incentive naar Valencia maken wij als wens Business Events het mogelijk voor je. Een incentive is een ander woord voor beloningsreis en betekent dus eigenlijk een zakelijke groepsreis, een reis met het bedrijf en het team naar Valencia. Als het voor jouw bedrijf tijd is om erop uit te trekken, lees dan snel verder over het organiseren van een incentive naar Valencia.

Een incentive naar Valencia

In deze spaanse stad is werkelijk van alles te doen! De Catedral de Santa María (La Seu) is de kathedraal en de bekendste bezienswaardigheid in het oude stadscentrum. Aan hetzelfde plein, de PLaza de la Virgen, is een grote klokkentoren te vinden. Of wandel gezellig rond de Mercado Central, een overdekte markt in het oude stadscentrum. Er is ook een park van wel 9 kilometer lang, de Jardines des Turia. Kijk je ogen uit tussen de palmbomen en bloemen. Als je uitgewandeld bent kun je heerlijk bijkomen aan het mooie strand, en ’s avonds het nachtleven verkennen. Valencia is rijk aan heel wat pubs, café’s en clubs. Er is dus voor ieder wat wils iets te doen!

Wens Business Events regelt het

Als jij een incentive naar Valencia wil met je medewerkers en teamgenoten, dan kan Wens Business je hierbij helpen. We organiseren op maat gemaakte reizen naar Valencia en hierbij staan jouw wensen centraal. Onze werkwijze is als volgt: eerst gaan we met je in gesprek waarin jij alle wensen kunt laten weten en ook het beschikbare budget. Aan de hand van die informatie gaan wij als team een plan voor je opstellen en presenteren vervolgens een reisvoorstel aan je voor. Laat het ook vooral weten als er wijzigingen of aanvullingen op je wensen zijn, we zijn flexibel! Als je het eens bent met het reisvoorstel dat we presenteren, kunnen we gaan beginnen met plannen. We kunnen zoveel regelen voor je als je wil – van de reis tot het verblijf en de verzorging. We hebben verschillende hotels waarbij alles bij inbegrepen zit, maar als je wat meer vrijheid wil, kan dat ook! Daarnaast selecteren wij tours en activiteiten zodat je team zich geen moment zal vervelen.

Waarom Wens Business Events?

Als je gebruik maakt van onze services, dan teken je voor tevredenheid! We zijn gedreven om elk bedrijf de incentive te bezorgen dat het beste bij hen past, en zijn dan ook kritisch op details. We zijn pas tevreden over ons werk als jij dat bent over de reis. We zijn flexibel en werken snel, op het moment dat je hulp nodig hebt of vragen, of aanvullingen of wijzigingen, kun je ons altijd bereiken! Met onze persoonlijke benadering in onze werkwijze zorgen we er altijd voor dat het altijd duidelijk is wat de wensen precies zijn, en we stellen daar onze planningen op af.

Contact

Wil je meer weten over een incentive naar Valencia of heb je specifieke vragen? Laat het ons weten! We helpen je graag. Bel ons op 035- 30 35 555 of stuur een mailtje naar info@wensbusinessevents.nl. We hopen snel van je te horen.

Social media

Klantenservice

035 303 55 55
info@wbe-incentives.nl
© 2022
build by Mega Bite