Verzekerd op reis

Het is mogelijk om via Wens Business Events onderstaande verzekeringen van Europeesche Verzekeringen af te sluiten. De annuleringsverzekering dient 7 dagen na de boekingsbevestiging afgesloten te worden. Sluit u de annuleringsverzekering op een later moment af dan worden bestaande ziekten, blessures etc. uitgesloten.

Wij bieden uw groep ook de mogelijkheid om zich individueel via het registratiesysteem bij ons te verzekeren, reis- en/of annuleringsverzekering. Wanneer u één of meerdere verzekering(en) via ons afsluit wordt er éénmalig € 3,50 poliskosten in rekening gebracht. 


Groepsannuleringsverzekering
Deze kortlopende groepsannuleringsverzekering is voor grotere groepen. Kan de groep onverwachts niet op reis of moet de reis worden afbroken? En is dat vanwege één van de drie gedekte annuleringsredenen? Dan vergoedt deze verzekering de annuleringskosten. De premie is 5% van de reissom + 21% assurantiebelasting. In de algemene voorwaarden staat uitgebreid waarvoor iemand wel en niet is verzekerd.

Standaard annuleringsverzekering
Met de standaard annuleringsverzekering van de Europeesche bent u goed verzekerd als u uw reis moet annuleren. Naast de kosten van de annulering zijn ook de kosten van de ongebruikte reisdagen verzekerd. Deze kortlopende verzekering gaat in vanaf het moment dat deze is afgesloten. De premie is 5,5% van de reissom + 21% assurantiebelasting. In de algemene voorwaarden staat uitgebreid waarvoor iemand wel en niet is verzekerd.


Allrisk-annuleringsverzekering
Wanneer u de allrisk-annuleringsverzekering afsluit, kunt u niet alleen een beroep doen op de annuleringsredenen die in de voorwaarden van de standaard verzekering staan, maar mag u zelf bepalen om welke reden u niet op vakantie wilt. Bijvoorbeeld omdat uw beste vriend(in) ernstig ziek wordt, of als u toch die nieuwe baan of opdracht krijgt en snel moet beginnen. Raadpleeg de voorwaarden voor de uitzonderingen. De premie is 7,0% van de reissom + 21% assurantiebelasting.


Groepsreisverzekering 
Deze groepsreisverzekering is een kortlopende verzekering voor groepen die één of meerdere dagen binnen Europa op reis gaan. Deze verzekering geldt voor de duur van de reis en vergoedt schade als je op reis bent. In de polisvoorwaarden staat uitgebreid waarvoor iemand wel en niet is verzekerd.


Reisverzekering
Deze reisverzekering vergoedt schade als u op reis bent. Bijvoorbeeld bij diefstal of een ongeval. De kortlopende reisverzekering geldt voor de duur van de reis.Wij kunnen tot een dag voor vertrek voor u een reisverzekering afsluiten. De kosten bedragen €2,95 p.p.p.d. In de polisvoorwaarden staat uitgebreid waarvoor iemand wel en niet is verzekerd.

 


Social media

Klantenservice

035 303 55 55
info@wbe-incentives.nl
© 2023
build by Mega Bite