Waarom kiest u voor ons?

Persoonlijke benadering

Wens Business Events hecht veel waarde aan een persoonlijke benadering. Bij ons staat de klant centraal. Wij bieden u altijd een vrijblijvend adviesgesprek aan, waarin wij kennis met elkaar kunnen maken, uw wensen kunnen inventariseren en onze dienstverlening kunnen toelichten. Mocht u een goed gevoel overhouden aan dit eerste gesprek, dan hebben we een goede basis om samen aan de slag te gaan.

 

Maatwerk

Voor ons is iedere klant uniek. Wij vinden het daarom belangrijk om altijd vanuit het oogpunt van onze klanten te werken, waarbij hun wensen centraal staan. Onze diensten zijn altijd op maat afgestemd, evenals onze tarieven.

 

100% tevredenheid

Wij zijn kritisch op onszelf en streven altijd naar 100% tevredenheid bij onze klanten. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

 

Full-service

Dankzij onze brede kennis en ervaring op het gebied van personeels- en incentivereizen, gaat niets ons te ver. Wij bieden full-service, waardoor u al uw ideeën bij ons neer kunt leggen.

 

Snel en efficiënt

Aangezien wij dag in dag uit bezig zijn met onze klanten, zijn wij in staat om een korte doorlooptijd te realiseren voor bijvoorbeeld de ontwikkeling van een concept, een personeels – of incentivereis.

 

Wij hebben passie voor ons werk

Een van de meest belangrijke redenen om met ons samen te werken, is dat wij houden van ons werk. Wij geven onszelf altijd voor de volle 100% en we doen er alles aan om te  zorgen dat uw verwachtingen worden waargemaakt.

 

GRATIS online-deelnemersregistratie!

Al onze klanten kunnen gratis gebruik maken van onze handige online-deelnemersregistratie. Online-deelnemersregistratie bespaart u 10 uur registratie werk per 50 deelnemers. Dit is de tijd die u normaal besteedt aan deelnemersregistratie met de hand of via bijvoorbeeld Excel. Hiernaast krijgt u met onze online-deelnemersregistratie alle registratie-informatie handig in lijsten en overzichten die altijd up-to-date zijn. Ook kunt u eenvoudig uitnodigingen, herinneringen en enquêtes sturen naar alle deelnemers. Snel, makkelijk en efficiënt.


Social media

Klantenservice

035 303 55 55
info@wbe-incentives.nl
© 2023
build by Mega Bite